Menu
Nieuwsoverzicht

Toneelgroep Plankenkoorts zet weer geweldige voorstelling op de planken

10 februari 2020

19

UDDEL – De zaal lag weer geregeld dubbel van het lachen tijdens het nieuwste toneelstuk, genaamd ‘Het Onrustige Rusthuis’, van toneelgroep Plankenkoorts in het Blanke Schot. Zaterdag 8 februari was de tweede voorstelling in de serie van drie.

Als bezoeker kijk je mee naar het wel en wee in het nieuwe bejaardentehuis. In het rusthuis loopt alles nog niet helemaal op rolletjes, maar gelukkig wonen er nog maar drie ouderen.

Onder andere Olle Alle (Gerben van de Ridder), een gierige man die net zijn boerderij heeft verkocht. Daarnaast heb je Driekus (Herman van Rhee), een oude landarbeider, en Miep (Gerdine van de Steeg), die altijd erg vitaal was en zich heerlijk in de watten laat leggen.

De drie bejaarden die kunnen rekenen op de zorg van de directrice (Gerdien Boeve), zuster Theadoramiena (Ariette Buijtenhuis), Martha van de schoonmaakafdeling (Tanja Rikkers), klusjesman Tammo (Kevin van de Ridder) en dokter Boonstra (Dik Davelaar).

Daarnaast krijgt het bejaardentehuis een nieuwe kok (Marleen van Rhee), waar de bejaarde bewoners zo hun twijfels over hebben. Ook een politieagent (Rick de Ruiter) is regelmatig in het bejaardentehuis te vinden en dat is niet helemaal zonder reden.

De medewerkers zijn niet allen even handig en ook de bejaarden kunnen er wat van. Dat zorgt voor hilarische momenten.

Aanstaande zaterdag 15 februari is de laatste kans om het toneelstuk ‘Het Onrustige Rusthuis’ te bekijken. De locatie is Blanke Schot en de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen via: toneelgroepplankenkoorts@outlook.com

Entreeprijzen:
Volwassenen €7,50
Kinderen tot 12 jaar €5,00

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX