Menu
Nieuwsoverzicht

Tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown

4 november 2020

UDDEL – De stijging van het aantal besmettingen neemt in de gemeente Apeldoorn af. Echter moeten de cijfers sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende twee weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Medio december beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna mogelijk is. Er moet voldoende bewijs zijn in vermindering van het aantal besmettingen en de druk op de reguliere zorg voor de maatregelen heroverwogen kunnen worden.

Het motto voor de komende 2 weken is: blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd niet-noodzakelijke reizen. Reizen en het boeken van reizen naar het buitenland wordt tot half januari afgeraden, tenzij strikt noodzakelijk.

Vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november gelden er aanvullende maatregelen. Deze staan op de website van de Rijksoverheid.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX