Menu
Nieuwsoverzicht

Terugblik wandeldriedaagse

14 juni 2024

1201x gelezen
14

UDDEL – 4, 5 en 6 juni kon er weer gewandeld worden in en om de prachtige omgeving van Uddel.

3 dagen lang zijn er 3 verschillende routes uitgezet van respectievelijk 5, 10 en 15 kilometer zodat er voor ieder wat wils was.
Met een totaal van ruim 500 wandelaars was het weer een geslaagd evenement. Het weer was prachtig de routes ook en onder de wandelaars was het gezelligheid alom. Jong en oud liepen enthousiast over de wegen en paden. Sommigen met rood verhitte hoofden. De kleintjes op de loopfietsjes bleek dit jaar een uitkomst. Erg leuk om te zien!

De Regiobank voorzag de wandelaars op de tweede dag van een heerlijke appel en de laatste avond stond er op de post voor elke wandelaar iets lekkers te wachten.

Het was een drukte van belang met het inhalen van de wandelaars. Muziekvereniging Juliana stond ze op te wachten met een vrolijke noot en dit werd zeer vrolijk ontvangen door iedereen!
Bloemen en veel lekkers werd er uitgedeeld en na het ophalen van de felbegeerde medaille ging iedereen tevreden huiswaarts.

Dit jaar was de 15de editie van de wandeldriedaagse en altijd met liefde en enthousiasme uitgezet door Hanneke Boeve en Margret Boeve. Helaas hebben deze dames aangegeven hiermee te gaan stoppen.
Dit hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en ze verrast met een mooie bos bloemen en cadeaubon en woorden van dank!!

Nu zijn we wel op zoek naar mensen die deze taak over wil nemen. Dus mocht je het leuk vinden en denken van “dat is wel iets voor mij”….. neem dan contact op met de Oranje Vereniging Uddel (0652580736)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX