Menu
Nieuwsoverzicht

Terugblik: Excursie Manneninloop naar Hop Metaalconservering

15 juni 2022

2210x gelezen
23

UDDEL – Maandag, 13 juni was de mannen-inloop te gast bij de Barneveldse locatie van Hop Metaalconservering. Dit bedrijf, dat ook nog een vestiging heeft in Veenendaal, is ontstaan in Uddel. In 1997 startte dorpsgenoot Jan Hop aan huis met het lassen van hekwerken. Het verzinken en poedercoaten van de hekwerken werd in de beginjaren nog uitbesteed. De eerste jaren verlopen erg succesvol, de locatie in Uddel wordt te klein en het bedrijf verhuist naar Barneveld. De sterke groei zet door; er moet naar een grotere locatie in Barneveld worden verhuisd en er wordt in 2015 een tweede productielocatie in Veenendaal geopend. Het bedrijf wordt al snel een sterke speler op het gebied van metaalconservering, toegangscontrole, detectie en hekwerken.

Voor de excursie naar de locatie in Barneveld was veel interesse. Met een groep van 45 personen werden wij hartelijk ontvangen en door een zestal gidsen door het bedrijf geleid en uitvoerig geïnformeerd over de productieprocessen. Onder het genot van een drankje en het nuttigen van een stevige gehaktbal namen wij enthousiast afscheid waarbij wij thuis bij het openen van een meegegeven pakketje verrast werden met een aantal aardige presentjes.

Dries de Bruin, Gijs van Roekel en Kees Roos: “We zien terug op een zeer geslaagd uitje van de manneninloop.”

Foto’s: Bartus Vos

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX