Menu
Nieuwsoverzicht

Tele2 laat abonnees in de kou staan

4 april 2015

1

UDDEL    –    De inwoners van Uddel die klant zijn bij telecommunicatiebedrijf Tele2 hebben al vanaf 31 maart j.l.last van een storing en kunnen dus niet bellen. Bij Tele2 ontkennen zelfs dat er een storing is in Uddel. Tele2 heeft geen eigen netwerk, maar maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en verschuilen zich dus achter T-Mobile. Ze kunnen en willen zelfs niet aangeven wanneer de storing is opgelost. Op de site van T-Mobile staat dat er een storing is in Uddel, maar bij Tele2 nemen ze dat niet over.

Ondertussen is de woede bij een aantal klanten in Uddel van Tele2 tot het kookpunt gestegen, zo blijkt op het forum van Tele2. Klanten worden op kosten gejaagd als men het advies van Tele2 op volgt, door b.v. een nieuwe Simkaart aan te schaffen.

Reacties zijn o.a.

Tele2 weet zelf niet waar de storingen zijn. Ze houden ook stug vol dat er geen storing is (zie website) en de suggestie voor de toestelhulp is helemaal flauwekul. Tele2 (en T-Mobile) liggen er al sinds dinsdag 31 maart uit in Uddel en ook in gedeelten van Elspeet. KPN en Vodafone hebben wel dekking maar daar heb je als Tele2 klant niets aan.

Schandalig! Op haar website zegt Tele2 het volgende:
In ons Klantenprogramma gaan wij een stap verder voor onze klanten. Het programma
biedt ons kansen om op een andere manier met onze klanten samen te werken.
Nou, we weten inmiddels hoe je op een andere manier met je klanten om kunt gaan: door glashard te ontkennen dat er problemen zijn, door klanten van onjuiste info te voorzien, door klanten op kosten te jagen en door ze gewoon te negeren. Dan ga je inderdaad een stap verder maar niet “voor” je klanten.

Tele2: lost het probleem op en laat ons weten wanneer dat gaat gebeuren! Actie!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX