Menu
Nieuwsoverzicht

Tegemoetkoming wettelijk eigen risico zorgverzekering

10 december 2021

1540x gelezen

UDDEL – Het jaar is bijna ten einde. Wisten jullie dat het mogelijk is om de helft van het wettelijke eigen risico terug te vragen aan de gemeente voor inwoners met een beperkt inkomen? De regeling tegemoetkoming wettelijk eigen risico is hiervoor beschikbaar en dit kan jaarlijks worden aangevraagd én moet in ieder geval voor eind januari aangevraagd zijn. U krijg dan de helft van wat u aan eigen risico betaald heeft aan de zorgverzekering terug van de gemeente (max € 192,50).

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op de website van de gemeente Apeldoorn: Tegemoetkoming wettelijk eigen risico 2021 – Gemeente Apeldoorn.

U kunt ook contact met Samantha Kleinhuis opnemen, zij is bereikbaar op 088 7846464 of via: s.kleinhuis@stimenz.nl.  “Ik ben beschikbaar om u te ondersteunen bij de aanvraag en natuurlijk kunnen we dan ook altijd kijken naar de andere voorzieningen die er zijn. Elke woensdagochtend heb ik spreekuur in de Wilhelminahof in Uddel.”

Foto: gemeente Apeldoorn

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX