Menu
Nieuwsoverzicht

Team Hollander techniek winnaars zaalvoetbaltoernooi 2015

24 april 2015

38

UDDEL    –    Vrijdagavond 24 april was er het zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Schier. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de Ornajevereniging Uddel. Er doen maximaal 10 voetbalteams mee die verdeeld zijn over 2 poules. Om 18.00 uur was de aftrap van de eerste wedstrijd en zo rond 21.30 waren de poulewedstrijden gespeeld. Daarna ging het tussen COOP en De Viersprong om de 3e en de 4e plaats. Na de reguliere speeltijd was het nog steeds 0-0 en moesten strafschoppen dus de wedstrijd beslissen en daarin toonde De Viersprong dat ze betere waren. Ze wonnen de strafschoppenserie met 3-1.

De finale ging tussen Hollander techniek en Classic XL. Het team van Hollander liet van het begin af zien dat ze over een betere techniek beschikten en goed op de counter konden spelen. Ze wonnen de finale dan ook verdiend met 3-0 van Clasic XL en gingen dus met de hoofdprijs van de dag ‘de eer’ naar huis.

De Oranjevereniging Uddel mag terugzien op een geslaagd toernooi. De deelnemende teams zorgden met hun sportieve inzet voor dat het een mooi en spannend toernooi was, ook voor de neutrale toeschouwer.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX