Menu
Nieuwsoverzicht

Team Dijkgraaf Beachvolleykampioen Uddel 2015

11 juli 2015

138x gelezen
38

UDDEL   –   Het Beachvolleybaltoernooi van Café / Cafetaria De Viersprong is weer voorbij. Een week lang hebben elke avond 6 teams, er deden 30 teams mee, gestreden om zaterdag 11 juli weer te kunnen spelen om dan in de finale te komen. En die finale ging uiteindelijk tussen team Dijkgraaf en team De van 3tjes. Waren in de groepswedstrijd de beide teams aan elkaar gewaagd, in de finale liet het team van Dijkgraaf er geen twijfel over bestaan wie de beste was. Zij gingen dan ook verdiend met de winst er van door en mochten de beker van Beachavolleybalkampioen Uddel 2015 in ontvangst nemen. Zij hebben het toernooi nu voor het tweede op één volgende jaar gewonnen. Wat een knappe prestatie is.

De hele week hebben de deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van mooie wedstrijden, waar het er sportief aan toe ging. En men had precies het goede weer dat hoort bij beachvolleybal. Café / Cafetaria De Viersprong mag terugzien op een mooi toernooi.

De andere foto’s van maandag t/m vrijdag staan elders op deze site.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX