Menu
Nieuwsoverzicht

SVHU thema-avond met Nico van der Voet

22 maart 2019

2

UDDEL – De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel (SVHU) organiseert weer een thema-avond. Deze avond zal worden gehouden op DV dinsdag 26 maart a.s. in het Zorgsteunpunt Koningin Wilhelmina Hof. De avond begint om 19.30 uur.

Kees Roos, namens het bestuur van de SVHU: ‘Op deze avond zal Nico van der Voet, docent aan de Christelijke Hogeschool Ede, met ons nadenken over het thema: Mag ik ook weleens ‘nee’ zeggen? Hoe zorg je ervoor, dat er een goede balans is in je leven, dat er voldoende ruimte voor ontspanning is, maar ook, dat je leven niet op een egoïstische wijze wordt ingevuld? Hoe kan je de dingen, die je doet, met plezier blijven doen en hoe voorkom je tegenzin en slaafsheid?’

Het thema op 26 maart sluit aan bij de inhoud van een boekje van Nico van der Voet: ‘Waarom moet ik altijd helpen?’. Het belooft een mooie en zinvolle avond te worden.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX