Menu
Nieuwsoverzicht

SVHU nam afscheid van Helene Mook

13 februari 2021

UDDEL – Helene Mook is bij velen onder ons geen onbekende. Als welzijnswerker, verbonden aan Stimenz, speelde zij een belangrijke rol in de Apeldoornse dorpen. Onder andere in Uddel. Ook In Uddel had zij veel te maken met situaties van zorg. Vaak overlegde zij dan met een aantal SVHU-vrijwilligers over de mogelijkheden om vanuit de dorpsgemeenschap hulp te bieden. Te denken valt aan onderwerpen, zoals eenzaamheid, armoede en integratie. Dorpsgenoten konden hiermee daadwerkelijk worden geholpen; de support van Helene was voor vrijwilligers stimulerend en motiverend. In de afgelopen 10 jaar heeft Helene ook deelgenomen aan de Uddelse werkgroep ‘Jongeren’.

Vanwege haar vervroegde pensionering hebben wij vorige week, als Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel, afscheid van haar genomen. Wij deden dat node. Wij kijken met veel waardering terug op de periode dat zij in ons dorp actief was en heeft bijgedragen aan een goede en positieve dorpsgemeenschap.

Sinds een aantal maanden werd zij in haar werk begeleid door Anne Snellebrand, haar opvolgster. Anne zal haar taken overnemen en zal daarnaast de rol van ouderenadviseur op zich nemen. Wij wensen Anne van harte veel succes toe en hopen dat de eerst goede contacten zich verder zullen ontwikkelen.

Op de foto staat Helene Mook met haar opvolgster Anne Snellebrand.

Kees Roos – Voorzitter SVHU

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX