Menu
Nieuwsoverzicht

SVHU huldigt drie jubilarissen

3 juli 2020

539x gelezen
2

UDDEL – De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel organiseert elk jaar een uitje voor haar vrijwilligers, maar dit jaar kan die niet doorgaan vanwege de Coronacrisis. Dat uitje is ook altijd het moment om jubilarissen in het zonnetje te zetten. Dit jaar zijn er drie jubilarissen die alle drie 12½ jaar vrijwilliger zijn bij SVHU. Een jubileum is een moment waar even bij stil gestaan moet worden en waarbij aan de jubilarissen moet worden laten zien dat ze gewaardeerd worden.

Het echtpaar Paul en Irene Olde Kalter zijn beiden 12½ jaar vrijwilliger bij de SVHU. Paul begonnen als chauffeur voor Philadelphia en later is hij voor Hart van Ouderen inwoners van Uddel, Meerveld, Nieuw-Milligen en De Beek ouderen van 70 jaar en ouder gaan bezoeken. Ook zijn vrouw Irene doet bezoekwerk voor Hart voor Ouderen. Zij is ook 12½ jaar als vrijwilliger werkzaam voor de SVHU. Naast het bezoekwerk zet Irene Olde Kalter zich in bij de dagopvang. Coby Oussoren is de derde vrijwilliger die zich al 12½ jaar dienstbaar maakt voor de SVHU. Zij maakt deel uit van de kookgroep en geeft, samen met de anderen vrijwilligers van de kookgroep, de ouderen uit Uddel eten in de Wilhelminahof. Daar hebben de ouderen het idee dat ze in een drie-sterren restaurant eten.

Met een kleine groep zijn we bij de familie Oussoren geweest waar de jubilarissen in het zonnetje werden gezet door de voorzitter van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel, Kees Roos. Hij sprak zijn waardering uit voor hun trouw en inzet als vrijwilliger voor de SVHU. Kees Roos overhandigde alle drie een mooie pen met inscriptie en Meta Hop, coördinator, gaf ze alle drie een prachtige roos.

De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel is blij met zulke trouwe vrijwilligers en hoopt dat zij zich, samen met al die andere vrijwilligers, nog lang mogen inzetten voor Uddelse gemeenschap.

tekst en foto’s: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX