Menu
Nieuwsoverzicht

SV Trefpunt in Uddel sluit schietseizoen af met een feestavond, jubilarissen gehuldigd.

27 mei 2024

891x gelezen
2

UDDEL – Schietvereniging SV Trefpunt heeft het schietseizoen op feestelijke wijze afgesloten met de traditionele barbecue avond. Op deze gezellige avond kregen de jubilarissen een aandenken en een mooi boeket bloemen overhandigd.

Henk Dijkgraaf is bijna vanaf de oprichting bij de schietclub en al 60 jaar lid. Hij is deze avond daarom uitgeroepen tot erelid van SV Trefpunt en kreeg daarvoor een mooi certificaat overhandigd.

Eibert Pol en Marinus van den Hoek werden gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap. Alle twee hebben ze ook vele jaren in het bestuur gezeten en doen dat nog steeds. Als laatste is Cees Mulder gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap. De jubilarissen kregen een mooi aandenken en een boeket bloemen.

Daarnaast zijn de prijzen uitgereikt aan de clubkampioenen van het afgelopen seizoen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom

Geïnteresseerden zijn vanaf het nieuwe seizoen van harte welkom op de vrijdagavonden bij Schietvereniging Trefpunt om eens kennis te maken met de sport. Na drie vrijblijvende schietavonden kan er besloten worden om wel of geen lid te worden. Deze eerste drie avonden zijn dus gratis.

Schieten kan met wapens van de vereniging. Een eigen wapen is dus niet nodig.

Locatie: schietkelder in dorpshuis het Blanke Schot.

Van harte welkom namens bestuur SV Trefpunt. Het nieuwe seizoen gaat op 6 september 2024 van start.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX