Menu
Nieuwsoverzicht

sv Prins Bernhard verlengt contract met Ferdinand van de Lang

7 januari 2020

UDDEL – Zaterdag 4 januari heeft s.v. Prins Bernhard haar activiteiten van dit seizoen weer opgepakt. Traditioneel is er gestart met de nieuwjaarsloop. Ruim 60 actieve lopers legden een parcours af van 4, 7 of 10 km. De organisatie had dit jaar gekozen voor andere routes op de 7 en 10 km, wat hen veel complimenten opleverde.

Tijdens de daaropvolgende nieuwjaarsreceptie werd in de speech van de voorzitter bekend gemaakt dat in het seizoen 2020/2021 de samenwerking met hoofdtrainer Ferdinand van de Lang wordt voortgezet. Ook keeperstrainer Jan Telnekes blijft in het seizoen 2020/2021 aan de club verbonden. De club is dan ook zeer verheugd om dit te melden en hoopt binnenkort ook overeenstemming te bereiken met rest van de trainers, leiders en verzorgster. Commissie voetbalzaken is hier al volop mee aan de gang.

De voorzitter sloot zijn speech af door een toost uit te brengen op dit nieuwe jaar en wenste iedereen een gezond en sportief 2020!!

s.v. Prins Bernhard kan terugzien op een geslaagde nieuwjaarsloop en receptie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX