Menu
Nieuwsoverzicht

Succesvolledag zusjes Westerbroek

28 mei 2018

6

UDDEL   –  Zaterdag 26 mei  gingen Roos en Elvira Westerbroek na Emmeloord voor een wedstrijd van de NBTA.het was een warme dag maar niet geheel zonder succes.

Als eerste van de dag mocht Roos de vloer op met haar 1-baton, uitkomend in de peewee novice behaalde ze een gouden medaille. Vlak er na kwam Elvira met haar 1 -baton de vloer op zijn komt uit in de preteen beginner, hier mee behaalde zij een zilveren medaille.
Na de middag mochten de zusjes nogmaals dr vloer op met hun dance. Na het intrainen van hun coaches Ria Spaan en Wilma Vierhuis  konden ze de vloer op en Roos mocht weer de spits afbijten zij werd door de jury wederom beloond met goud in haar klasse peewee novice. Even later was haar zus Elvira aan de beurt in haar klasse preteen novice. Haar show ging ontzettend goed haar coaches waren na afloop dik tevreden zoals ze hem nu deed Elvira heb je nog nooit gedraaid zo top!!gelukkig. Waren we vroeg in de middag klaar en was het wachten op de prijsuitreiking rond avond uur was het zover en mochten de zusje 4 x na voren en de grootste verrassing was dan ook de promotie die Elvira behaalde met haar solo dance preteen novice dat betekend dat Elvira de volgende wedstrijd zou mogen uit komen in de preteen beginners.na 1x promotie mag je nog in je huidige klasse blijven na 2 x promotie ben je verplicht om de promotie aan te nemen .Elvira en haar coaches  kiezen er dan ook voor om nog in de huidige klasse te blijven en de 2de promotie af te wachten . Wie weet volgt die al snel als ze zo blijft als ze zaterdag draaide verwachten we het wel binnenkort alsdus de coaches. En was een mooie en gezellige dag.

Op na 9 juni dan staan ze in de sporthal van Kerkdriel van de knmo/mbgf daar gaan ze de strijd aan om een plaats te kunnen bemachtigen  voor de  provinciale bondskampioenschap in november in ’t Harde . Vorig jaar werd Elvira daar kampioen in haar klasse dus deze wil ze graag proberen te verdedigen.

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX