Menu
Nieuwsoverzicht

Succesvolle Clubfund actie bij Boon’s Markt in Uddel

17 juli 2023

1594x gelezen
5

UDDEL – Hoewel de ledenaantallen onder de druk staan en het dorp eigenlijk net te klein is voor een dergelijke actie. Hebben we, eigenwijs als we zijn, toch deze actie voor ons dorp georganiseerd. En met succes! Omdat ESV Gym uit Elspeet een unieke vereniging is in de omgeving en er ook veel Uddelsen op deze vereniging zitten, heeft in goed overleg ook ESV Gym deelgenomen aan de actie.

8 weken kan lang konden de leden van de deelnemende verenigingen sparen voor artikelen uit hun eigen fanshop! Hoe leuk is dat? Een broodtrommel met een foto van jezelf erop of met het logo van jouw club. Of een puzzel met je kleinkind erop in het tenue van s.v. Prins Bernard. De keuze was reuze, van teenslippers tot rugzakken en van schrijfblokken tot mokken. De rugtas, bidon, broodtrommel en schrijfblokken waren het populairste. En alles was zonder bijbetaling, dus helemaal gratis!!

Er is dan ook flink gespaard en totaal zijn er meer dan 100 bestellingen geplaatst! Variërend van 1 of 2 items tot hele tassen vol.

Voor iedere punt die men uitgaf in de webshop ging er ook nog eens € 0,05 naar de clubkas! Ook konden mensen die niet meededen met de actie hun zegel in een bak bij de kassa laten doen en zo toch de clubkas spekken. Het invoeren van al deze zegels is nog heel wat werk geweest voor de besturen van de verenigingen.

Zaterdag 15 juli zijn de cheques voor de clubkas uitgereikt door Jeanet Schouten en Evert-Jan van Egteren, van de Boon’s Markt in Uddel aan de afgevaardigden van de verenigingen. (zie foto’s)

Op deze leuke manier hebben we de verenigingen extra kunnen ondersteunen. Wij kijken dan ook tevreden terug op deze actie.

Wim, Jeanet en Evert-jan

Maar er komt nog meer actie!

Dit najaar (vanaf 18 september) kan iedereen gaan sparen voor een (gratis) puzzel, van maar liefst 1000 stukjes van Uddel. Dat wordt dus lekker puzzelen aankomende winter. De puzzel is door ons speciaal ontworpen en er staan veel herkenbare zaken, met de nodige humor, voor Uddel op. Uiteraard tzt meer hierover.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX