Menu
Nieuwsoverzicht

Succesvolle actie voor schoolplein PWA school

15 maart 2017

12

UDDEL   –    De actie die leerlingen van groep 5 van de Prins Willem-Alexanderschool in Uddel voor het opknappen van het schoolplein hebben gehouden is zeer succesvol verlopen. Alle leerlingen hebben € 5,00 gekregen om daarmee aan het werk te gaan en om dan zoveel mogelijk winst te maken om geld bijeen te krijgen voor het opknappen van het schoolplein.

Leerlingen van groep 5 hadden woensdagmiddag 15 maart een zaal ter beschikking gekregen in Het Blanke Schot en daar kon men meedoen met rondjes bingo. Er werden loten verkocht, waarmee ook mooie prijzen waren te winnen. Verder was o.a. lekker fruit te koop.

Het was echt ‘bingo!!!’ voor deze jonge ondernemers. Met die investering van € 5,00 hebben een winst gedraaid waar menig ondernemer jaloers van wordt.

Wat ook fantastisch was voor de leerlingen, is dat Uddelse ondernemers spontaan op deze actie hebben ingehaakt door prachtige prijzen ter beschikking te stellen.

Deze middag heeft een mooie zet gegeven in de goede richting voor het schoolplein van de Prins Willem-Alexanderschool.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX