Menu
Nieuwsoverzicht

Succesvol Binnentoernooi Udeo

17 januari 2015

60

UDDEL    –   Vrijdagavond 16 januari was het een gezellige drukte in sporthal De Schier. De liefhebbers van volleybal konden volop genieten van die mooie sport. De volleybalvereniging Udeo hield haar jaarlijkse binnentoernooi, het Schreuder Brood en Banket Binnentoernooi. Twintig teams hadden zich ingeschreven. De één had een nog mooiere naam dan de ander. Wat te denken als De Parenclub, De Flying Docters en de Tegenpartij. Namen waarbij je van alles kunt bedenken, maar niet direct dat het volleybalteams zijn. De Flying Docters vlogen soms dan ook letterlijk over de vloer van de sporthal. Het was een sportief toernooi waarbij de teams op het scherpst van de snede streden om de winst. De winnaar van 2014, HGS Regiobank, moest genoegen nemen met de vierde plaats. Zij moesten in de strijd om de derde en vierde plaats het onderspit delven tegen het team Stel Apart.

De finale van het toernooi ging tussen het team Heybrechts en het team De Kokken. De strijd ging lang gelijk op, maar De Kokken stookten het vuur tegen het van de partij nog iets op en het team Huybrechts moest voor het tweede achtereenvolgende jaar genoegen nemen met de tweede plaats.

De Kokken waren de terechte winnaar en hebben het toernooi nu voor de derde keer op hun naam geschreven.

De organisatie mag terugzien op een fantastisch toernooi waar elk jaar weer veel mensen plezier aan beleven.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX