Menu
Nieuwsoverzicht

Succes- en sfeervolle muzikale winterwandeling

16 december 2019

674x gelezen
31

UDDEL – De allereerste muzikale winterwandeling is een zeer groot succes geworden. Maar liefst 215 wandelaars hadden zich aangemeld om hieraan mee te doen. Na vele voorbereidingen door de organisatie was dan eindelijk de dag aangebroken. Zenuwachtige blikken op buienradar, wat gaat het weer doen vandaag? De voorspellingen waren allerminst gunstig, regen en harde wind.

Toch geven we de moed niet op en gaan door. Het terrein zag er fantastisch sfeervol uit met vele lichtjes en vuurschalen.

Maar dan moeten we starten op zaterdagmiddag, alle lampjes liggen langs de route… En dan gaan de sluizen open en valt er een gigantische bak regen. Weer kijken op buienradar en hoop blijven houden dat het snel droog word. Toch maar beginnen met aanmelden en kijken wie er komen, maar geen nood, slechts 5 wandelaars lieten verstek gaan, iedereen ging gewoon op weg alsof er geen regen was. Hulde aan de wandelaars.

Gelukkig stopte de regen na een korte tijd, maar in de bossen werd het er niet beter op, helaas. Door de waterplassen van lampje naar lampje. Onderweg was het toch super gezellig en bij de eerste ‘muzikale’ stop kreeg men chocomel of glühwein en bij de tweede een heerlijk bakje erwtensoep om weer warm te worden. Tijdens deze stops bracht een ensemble van muziekvereniging Juliana sfeervolle muziek ten gehore, wat de gehele ervaring compleet maakte.

Bij terugkomst bij het dorpshuis waren een aantal vrijwilligers al bezig met barbecueën, om te zorgen dat iedereen te eten kreeg. Na zo’n wandeling lust je immers wel wat. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Terwijl iedereen heerlijk stond te eten en drinken, was er intussen een prachtig optreden van het pop-koor uit Vierhouten, gevolgd door een optreden van muziekvereniging Juliana. Wij, als organisatie, hebben alleen maar blijde gezichten gezien deze avond. De avond verliep verder gelukkig bijna droog en we hebben nog een aantal uurtjes heerlijk kunnen genieten van de muziek en nababbelen over de wandeling. We willen iedereen bedanken die heeft meegelopen en ook zeker bedankt voor de ladingen met complimenten. Het was fantastisch.

We willen, namens muziekvereniging Juliana en dorpshuis het “Blanke Schot”, de sponsoren en een ieder die ons op welke wijze dan ook, heeft geholpen om deze eerste editie tot een groot succes te maken heel hartelijk bedanken en we hebben, mede dankzij deze mensen en bedrijven, een mooie basis gelegd om volgend jaar weer zoiets moois neer te kunnen zetten.

Onderweg zijn door de wandelaars vele mooie foto’s gemaakt waar de gezelligheid en sfeer vanaf spat. Veel plezier met het kijken hiervan. Misschien een reden voor diegenen die er niet bij waren om volgend jaar ook gezellig mee te wandelen.

Namens de organisatie nogmaals dank en we wensen u allen hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot volgend jaar.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX