Menu
Nieuwsoverzicht

Subsidieregeling Ondersteuning controles coronatoegangsbewijzen Apeldoorn

13 april 2022

466x gelezen

APELDOORN – Heeft u voor uw locatie in de periode van 22 september 2021 tot 25 februari 2022 verplicht de coronatoegangsbewijzen moeten controleren? Dan komt u misschien in aanmerking voor een subsidie.

Onze Apeldoornse ondernemers, verenigingen, instellingen en voorzieningen zijn zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Er waren afgelopen twee jaar meerdere tijdelijke sluitingen, beperkte openingstijden, de anderhalve meter maatregel, mondkapjesplicht en een Coronatoegangsbewijs-plicht (CTB-plicht).

In de periode van 22 september 2021 tot 25 februari 2022 was het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht op bepaalde locaties. Bedrijven, verenigingen, instellingen e.a. in de CTB-plichtige sectoren hebben (in veel voorkomende gevallen) extra kosten gemaakt. Om hen financieel te helpen in de gemaakte CTB-kosten heeft het Rijk hiervoor een bedrag 400.000 euro (maximum van 2000 euro per aanvraag) beschikbaar gesteld aan de gemeente Apeldoorn. Aanmelden voor deze corona subsidieregeling kan vrij eenvoudig via www.apeldoorn.nl/ctb tot 26 april 2022.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX