Menu
Nieuwsoverzicht

Stilstaan is geen optie voor Vakkanjer Arthur de Bruin uit Uddel

20 september 2016

2

UDDEL    –    De 20-jarige Arthur de Bruin uit Uddel is één van de dertien deelnemers aan Euro Skills 2016 in Gothenburg ( Zweden ). Euro Skills zijn de Europese Kampioenschappen voor jonge vakmensen. Dit wordt gehouden van 1 tot en met 3 december 2016.

Industrieel automatiseerder Arthur de Bruin uit Uddel is een van die technische talenten. Samen met zijn teamgenoot Wilfried Loman doet hij mee in de discipline mechatronica. Beide jongens werken bij Hollander Techniek in Apeldoorn.

Hoe ontdekte Arthur zijn talent? Hoe kwam hij waar hij nu staat? Wat beweegt hem om zich steeds verder te ontwikkelen en ook jongere monteurs wegwijs te maken in de wereld van techniek? En: hoe bereidt hij zich voor op EuroSkills? Bekijk de video over Arthur’s ‘road to Gothenburg’!

Vakkanjers

Met Vakkanjers ontdekken en ontwikkelen vmbo’ers en mbo’ers hun vakmanschap al sinds 1999. Dat doen ze aan de hand van realistische opdrachten voor een landelijke opdrachtgever. De leerlingen ontwikkelen naast technisch vakmanschap ook 21th century skills zoals initiatief nemen, teamwerk en klantcontact. Met deze vaardigheden hebben ze straks een streepje voor op de arbeidsmarkt.

Ontdek Vakkanjers op www.vakkanjers.nl.

Video: Arthur op weg naar Euro Skills 2016

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX