Menu
Nieuwsoverzicht

Steun Buurtpreventie Uddel

10 april 2024

637x gelezen
2

UDDEL – Buurtpreventie Uddel maakt diverse kosten om het team te laten draaien en 24/7 beschikbaar te kunnen zijn. Elk lid en de organisatie doet zijn tijdsbijdrage vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Om deze werkwijze te kunnen behouden, zijn er diverse vaste telefoon- en appabonnementkosten. Daarnaast zijn er kosten ten behoeve van de samenwerking binnen het team. Hiervoor is deze doneeractie op touw gezet. Wilt u de buurtpreventie ook financieel steunen? Dat kan via bijgevoegde QR-code of via de link. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Ons doel
Wij zijn een groep actieve leden die zich inzet voor de veiligheid van het dorp Uddel. De buurtpreventie wil preventief optreden en zodoende inbraken en diefstallen voorkomen. Daarnaast overbrugt zij de aanrijtijd van de politie.

24/7 bereikbaar
Ons team staat 24/7 voor u paraat. Wanneer u een melding doet via onderstaand nummer zijn wij binnen enkele minuten ter plaatse.

Ziet u een verdachte situatie, inbraak of diefstal? Bel 0577 – 70 02 03. Let op! Wij zijn geen vervanger van de politie, bel in een acute situatie eerst altijd 112.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX