Menu
Nieuwsoverzicht

Steen vanaf viaduct op auto

16 december 2014

117x gelezen
1
UDDEL – De politie is op zoek naar twee jongens die dinsdagavond op de A1 bij Uddel vanaf een viaduct twee auto’s hebben bekogeld met een steen. Er zijn geen gewonden gevallen.
Een 45-jarige automobilist reed rond 20.45 uur over de A1 toen hij zag dat er vanaf het viaduct, door twee jongens een steen naar zijn auto werd gegooid. De steen kwam op de autoruit terecht die hierdoor beschadigd raakte. De daders, twee jongens, vluchtten na het incident op een brommer weg in de richting van Grevenhout. Een tweede auto raakte eveneens beschadigd toen deze over de steen, die op het wegdek was terechtgekomen, heen reed. Naar aanleiding van deze melding werd er direct een Burgernet-actie opgestart. De daders werden niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om zich bij de politie te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844.
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX