Menu
Nieuwsoverzicht

Stampottenbuffet 23 november 2022

3 november 2022

660x gelezen

UDDEL – De tijd van de stamppotten is weer aangebroken. En wie houdt er niet van een lekkere stampot boerenkool. zuurkool of hutspot. En niets is gezelliger dan om dat samen te doen, dat eet ook lekkerder, toch?

Op D.V. woensdag 23 november a.s. hebt u de mogelijkheid om gezellig samen te genieten van een heerlijk stamppottenbuffet.

De kooksters van Uddel Samen doen weer hun uiterste best om het u naar de zin te maken, hun kookkwaliteiten worden alom geroemd door de bezoekers die elke week de warme maaltijd in de Wilhelminahof gebruiken.

Ook al bent u geen bezoeker van de warme maaltijd, u bent hartelijk welkom bij het stamppottenbuffet.

Het stampottenbuffet wordt gehouden in de Wilhelminahof aan de Uttilochweg 15. De aanvang is om 17.00 uur. Wilt u wat vroeger komen, om even gezellig met elkaar een praatje te houden, doe dat. Het is gratis.

Wel graag van te voren opgeven als u 23 november a.s. wilt deelnemen aan dit stamppottenbuffet, dat kan tot en met zaterdag 19 november bij:

Meta Hop-van Vliet – tel. 06 – 46229402 of 0577-401221.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX