Menu
Nieuwsoverzicht

Spreekuur tijdelijk aan de Elspeterweg wegens verbouwing

19 oktober 2015

118x gelezen
1

UDDEL     –     De praktijk van huisarts J.R. van der Brugge aan de Van Waalswijkweg in Uddel wordt verbouwd. Deze verbouwing betreft uitbreiding van het aantal spreekkamers, er zijn de laatste jaren meer medewerkers gekomen in de praktijk, en het verleggen en toegankelijker maken van de ingang. De ingang en de indeling van de praktijk zal worden verbeterd. Deze verbouwing betekent dat hele praktijk onder handen genomen wordt en de praktijk tijdelijk ergens anders is gehuisvest.

Tijdens de verbouwing zal de praktijk gehuisvest zijn in de leegstaande kantoren van de Alpuro aan de Elspeterweg. In de week van 26 – 30 oktober 2015 wordt de praktijk verhuist en dit zal tenminste 3 maanden duren. In deze week is de praktijk gesloten.

Vanaf 2 november 2015 is de praktijk dus aan de Elspeterweg 60 – 1e ingang, kant Axxent. Het telefoonnumer blijft: 0577 – 401251.

De medicijndoosjes voor herhalingen kunnen ook aan de Elspeterweg worden ingeleverd. Post kan op beide locaties worden ingeleverd.

De vorderingen van de verbouwing aan de Van Waalswijkweg kan worden gevolgt via de site:

www.huisartsuddel.nl

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX