Menu
Nieuwsoverzicht

Spreekuren orthopedagoog in Uddel

9 mei 2015

1

UDDEL    –    Zoals bekend, is in Uddel een onderzoek uitgevoerd onder jongeren en opvoeders in Uddel. Hieruit is gebleken dat er veel opvoedvragen zijn. Naar aanleiding daarvan is het Centrum voor Jeugd en Gezin gevraagd een spreekuur te beginnen. Door enkele spreekuren van het CJG in West te verschuiven naar Uddel kan in deze vraag worden voorzien. De spreekuren worden verzorgd door een orthopedagoog, Angelique van der Wielen.
Ouders en jongeren kunnen bij haar terecht voor kortdurende ondersteuning (vergelijkbaar met het opvoedsteunpunt) en indien nodig kan een beschikking worden afgegeven voor zwaardere vormen van jeugdhulp.

De spreekuren in Uddel zullen starten als een pilot van mei tot en met september 2015. Ruimte is gevonden bij huisartsenpraktijk Uddel dr. Van der Brugge.
Het eerste spreekuur zal waarschijnlijk zijn op 21 mei a.s. van 9.30 tot 13.30 uur. Angelique van der Wielen is dan aanwezig en ouders en jongeren kunnen met haar een afspraak maken. Ook kunnen ze inlopen, maar dan zal ze niet altijd direct tijd hebben.

Voor een afspraak kan contact worden opgenomen met het CJG 055 357 88 75 of de huisartsenpraktijk 0577 401 251.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX