Menu
Nieuwsoverzicht

SOS Events uit Uddel gaat uitbreiden met Adventurepark Veluwe

26 november 2018

1

UDDEL    –    Het heeft een aantal jaren geduurd, maar er is groen licht gegeven. SOS events uit Uddel gaat uitbreiden. Erik Kroon, eigenaar / directeur van SOS Events, slaat zijn vleugels verder uit op de Veluwe met zijn bedrijf.

Bij Harderwijk, tussen de A28 en de Ceintuurbaan, bij de afrit, komt een adventurepark, Adventurepark Veluwe. “We zijn in 2015 begonnen met de plannen. Maar helaas door ‘bekende vertragingen’ o.a. bezwaren en Raad van State, zijn er nu pas de vergunningen”, zegt een blije en opgeluchte Erik Kroon.

Eén van de onderdelen van het nieuwe Adventurepark Veluwe is een nieuw klimbos. “Dat wordt geen kopie van het klimbos bij Garderen”, zegt Erik Kroon. “Het wordt anders, meer gericht op thrill, waaronder een tokkelbaan die niet rechtdoor gaat, maar als een rollercoaster, van 200 meter lang, tussen de bomen zigzagt. Het wordt eerder een logisch vervolg van Garderen. Dus je wil straks naar beide”.

Er komen ook free falls, een duo zipline en verschillende klimparcoursen, en er komt ook een attractie voor jonge avonturiers vanaf 4 jaar. SOS Events maakt zo het park geschikt voor iedereen vanaf 4 tot 104 jaar.

Het Adventurepark Veluwe levert 10 – 15 arbeidsplaatsen op.

Naast het klimbos komt er ook een vestiging van de Veluwe Specialist, ook een onderdeel van SOS Events.

Ook nu zien we weer dat Uddel een dorp is met ‘ ondernemers die toekomst gericht denken’.

 

foto: https://www.sos-events.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX