Menu
Nieuwsoverzicht

Slagerij Boeve twee keer met goud bekroond

19 oktober 2018

3

UDDEL   –   Voor de 44 ste keer werd in Arnhem de nationale slagersvakwedstrijd Arnhemse Rookworststad georganiseerd. Alle ambachtelijke slagers werden in de gelegenheid gesteld het komende rookworstseizoen zeer goed voorbereid van start te gaan.

 

Ook bij Slagerij Boeve leek het ze goed om zich hiervoor in te laten schrijven.

“Juist omdat we vorig jaar een nieuwe rookkast gekocht hadden, en hier eerst even mee moesten ‘stoeien’. Maar nu hebben we het goed onder knie en durfden we het wel aan om onze fijne en grove rookworst naar Arnhem te brengen”.

“Heel spannend allemaal…. Maar toen we de rookkast open deden, waren we er al bijna van overtuigd dat het wel goed moest komen. Alleen de geur al. Ze roken zoo lekker en de smaak was fantastisch ! En met het volste vertrouwen gingen onze rookworsten op Arnhem aan”,

 

En het resultaat mag er zijn. Maar liefst 250 inzendingen waren er. Een paar dagen later kreeg Slagerij Boeve per post al bericht dat ze in de prijzen vielen. En op zaterdag 13 oktober werden ze uitgenodigd voor een diner in het van der Valk Hotel in Duiven.

 

“Met een beetje kriebels in de buik gingen we er naar toe. Daar werd onze grove rookworst bekroond met GOUD  en onze fijne rookworst bekroond met GOUD MET STER. We gingen met twee bekers naar huis.

Supertrots zijn we allemaal. En dat willen we met onze klanten vieren”, zeggen ze bij Slagerij Boeve  enthousiast.

 

Vrijdag en zaterdag 19 en 20 oktober kunt u onze gouden worsten komen proeven, De gouden loper ligt voor u uit.

facebook Slagerij Boeve

site Slagerij Boeve

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX