Menu
Nieuwsoverzicht

Slagerij Boeve bekroond met tweemaal goud

23 september 2015

182x gelezen
2

UDDEL    –    Slagerij Boeve uit Uddel is deze week voor twee van haar producten bekroond met goud tijdens de Slagers Vakbeurs, Slavakto. Deze beurs is op 21, 22 en 23 september gehouden in Utrecht. Een deskundige jury beoordeeld de producten. Van slagerij Boeve zijn de ‘Uddelse rol’ en de ‘boerenworstjes’ bekroond met goud. Om bekroond te worden met goud moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen. Er wordt gekeurd op het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs.

Gerbrand Boeve en zijn vrouw met hun zoon Frank zijn dan natuurlijk ook ‘apetrots’ dat ze weer tweemaal goud hebben binnengehaald met twee van hun producten..

Zij nodigen dan ook iedereen uit om de bekroonde ‘Uddelse rol’ en de ‘boerenworstjes’ te komen proeven en uw oordeel te geven over deze ‘gouden producten’.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX