Menu
Nieuwsoverzicht

Sinterklaasfeest in Uddel

18 oktober 2019

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Uddel. Hij zal op zaterdag 30 november om 13.00 uur vanaf dorpshuis ‘Het Blanke Schot’ met zijn Pieten een rondgang door het dorp maken.  Hij wordt daarbij begeleidt door de muziekvereniging die voor de vrolijke noten zorgt. Aansluitend is er in het dorpshuis ‘Het Blanke Schot’ een gezellig Sinterklaasfeest voor alle kinderen uit Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen.

Sinterklaas wil graag van tevoren weten welke kinderen er op zijn feest komen, daarom moeten kinderen zich vóór 9 november laten inschrijven.
Voor jeugdleden van de jeugdclub, volleybalvereniging en voetbal is de toegang gratis. Zij ontvangen via hun vereniging een inschrijfformulier.

Alle andere kinderen, vanaf 0 jaar t/m groep 8 van de basisschool, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen zich tot uiterlijk 9 november inschrijven bij:
Rianne Kroneman, Garderenseweg 85, tel. 06-31519723
of
Chantal v.d. Steeg, Markveldweg 19, tel. 06-23926941
Na betaling van de inschrijfkosten (3,50 euro per kind) ontvangt het kind een entreebewijs.

Brievenbus van Sinterklaas
De Sinterklaasbrievenbus staat ook dit jaar weer bij bakkerij Schreuder in de winkel. Sinterklaas zou het heel erg leuk vinden als jullie er een mooie kleurplaat, brief of een knutselwerkje enz. voor hem in zouden doen. De brievenbus staat er tot 27 november.

Sinterklaas hoopt dat er heel veel kinderen op zijn Sinterklaasfeest zullen komen.

 

Foto: Bartus Vos / Uddel.info

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX