Menu
Nieuwsoverzicht

Sinterklaasfeest in Uddel: zaterdag 27 november

22 oktober 2021

1669x gelezen

Zaterdag 27 november bij het Blanke Schot, om 13:00 uur, het sinterklaasfeest!

Sinterklaas gaat dan eerst samen met zijn pieten een rondgang door het dorp maken. De muziekvereniging zorgt hierbij voor de vrolijke noten. Daarna organiseert de sinterklaascommissie in dorpshuis ‘het Blanke Schot’ een gezellig sinterklaasfeest voor alle kinderen uit Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen!

Als je deel wilt nemen aan dit feest in het dorpshuis, dan moet je wel even inschrijven.

Voor jeugdleden van de jeugdclub, voetbal of volleybalvereniging is het feest in het dorpshuis gratis. Zij ontvangen een inschrijfformulier via hun vereniging.

  • Ben je geen lid en zit je op de basisschool dan ben je van harte welkom. Ook kindjes die nog niet naar school gaan mogen komen. Kinderen vanaf groep 5 zonder ouders naar binnen!
  • Je moet je dan wel uiterlijk 8 november aanmelden bij:
    Chantal van de Steeg, Markveldweg 19        tel: 0623926941
    Rianne Kroneman, Binnenveldweg 6            tel: 0631519723

Bij het opgeven graag informatie over uw kind doorgeven. Zodat Sinterklaas er een leuk verhaaltje van kan maken. Van 0 t/m groep 3.

  • We vragen voor niet leden een kleine bijdrage van €3,50 per kind. Na betaling van dit bedrag krijg je gelijk een entreekaartje mee.
  • Denk aan uw QR code!

Graag tot zaterdag 27 november!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX