Menu
Nieuwsoverzicht

Sinterklaasfeest in Uddel 1 december 2018

30 oktober 2018

1

UDDEL    –   Sinterklaas heeft laten weten dat hij ook dit jaar weer naar Uddel komt. Hij zal op zaterdag 1 december om 13.00 vanaf dorpshuis ‘Het Blanke Schot’ met zijn Pieten een rondgang door het dorp maken. Hij wordt daarbij begeleidt door de muziekvereniging, die voor de vrolijke noten zorgt. Aansluitend is er in het dorpshuis ‘Het Blanke Schot’ een gezellig Sinterklaasfeest, voor alle kinderen uit Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen.

Sinterklaas wil graag van tevoren weten welke kinderen er op zijn feest komen, daarom moeten de kinderen zich vóór 10 november laten inschrijven.

Voor de jeugdleden van de jeugdclub, volleybalvereniging en voetbal, is de toegang gratis. Zij ontvangen via hun vereniging een inschrijfformulier.

Ook alle andere kinderen, van 0 jaar t/m groep 8 van de basisschool, zijn natuurlijk van harte welkom.

Zij kunnen zich tot uiterlijk 10 november inschrijven bij:

Rianne Kroneman , Garderenseweg 85, tel. 06-31519723  of

Chantal v.d. Steeg, Markveldweg 19, tel. 06-23926941.

Na betaling van de inschrijfkosten, ad € 3,50 per kind, ontvangt het kind een entreebewijs.

Kleurwedstrijd

Dit jaar ontvangt ieder kind bij het entreebewijs een kleurplaat. Deze kleurplaat kan tot uiterlijk woensdagmiddag 28 november in de ‘Sinterklaasbrievenbus’ worden gedaan, die bij bakkerij Schreuder in de winkel staat. De kleurplaten zijn in 2 categorieën verdeeld, nl. van 0 t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar. Uit beide categorieën zal Sinterklaas een kleurplaat kiezen, deze zullen worden beloond met een leuk kadootje.

Sinterklaas hoopt dat er heel veel kinderen op zijn Sinterklaasfeest zullen komen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX