Menu
Nieuwsoverzicht

Sinterklaas zoek

15 december 2023

851x gelezen
5

UDDEL – 5 december is weer geweest en natuurlijk is de Sint niet terug naar Spanje gegaan voor hij in Uddel de kinderen had bezocht.

We begonnen deze ochtend met een muzikale noot van muziek vereniging Juliana bij het Blanke Schot. Tot er ineens wat Pieten uit het dorp kwamen fietsen maar zonder Sinterklaas. Sinterklaas was zoek ze hadden het hele dorp doorzocht maar nergens te bekennen. Paniek!! Maar wie kwam daar nu ineens het Blanke Schot uitlopen…..?? Sinterklaas!! Bleek hij gewoon al binnen zitten te wachten. We zijn met de kleinste kinderen naar binnen gegaan om gezellig te dansen en te zingen samen. Sint en zijn Pieten hadden voor alle kinderen natuurlijk kadootjes meegenomen. Best wel spannend om bij Sinterklaas je kadootje te halen maar iedereen ging blij naar huis!!

In de middag kwamen de oudere kinderen voor de Sint naar het Blanke Schot. Met deze kinderen werden er verschillende spellen gedaan onder toeziend oog van Sinterklaas. De Sint maakte her en der een praatje met de kinderen en aan het eind kregen ook deze kinderen een kadootje van de Sint.

Moe maar voldaan nam Sinterklaas afscheid van de kinderen en vertrok met zijn Pieten naar huis.

Tot volgend jaar Sinterklaas het was ons weer een waar genoegen!!

Foto’s: Simon van Wieren

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX