Menu
Nieuwsoverzicht

SGP-jongeren uit Apeldoorn bedanken hulpverleners 

3 januari 2022

941x gelezen
3

APELDOORN – Op de ochtend van oudejaarsdag heeft een aantal lokaal actieve SGP-jongeren oliebollen gebracht bij hulpverleners. In het verleden werden de Apeldoornse brandweer, de SEH-post en een aantal zorginstellingen verblijd met een bezoek. Ook deze keer zijn verschillende organisaties uitgekozen die het afgelopen jaar een belangrijke maatschappelijke bijdrage hebben geleverd.

Lokale commissievoorzitter Anne Ruth van den Berge licht de actie toe: ‘Vandaag hebben we achtereenvolgens GGNet, de handhaving, de gehandicapteninstelling Kroonheim en de vrijwillige brandweer in Uddel bezocht. Als SGP-jongeren willen we deze organisaties hartelijk bedanken voor hun inzet. In het bijzonder nu de druk op hun werk door het coronavirus nog hoger is dan voorheen’. De oudejaarsdag is bij uitstek een dag om terug te kijken op het verzette werk van afgelopen jaar, volgens Anne Ruth. Een blijk van waardering in de vorm van oliebollen past daar helemaal bij.

SGP-jongeren Apeldoorn wenst iedereen een veilige jaarwisseling en een gezegend nieuwjaar toe!

De lokale SGP-jongerencommissie is in het bijzonder op zoek naar contact met jongeren uit Uddel. We zijn betrokken en willen weten wat er leeft in en om het dorp. Neem vrijblijvend contact op, en volg ons op de social media-kanalen.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX