Menu
Nieuwsoverzicht

SGP-jongeren uit Apeldoorn bedanken hulpverleners

4 januari 2023

1105x gelezen
2

APELDOORN – In de week van oudejaarsdag heeft een aantal lokaal actieve SGP-jongeren oliebollen gebracht bij hulpverleners. In het verleden bezochten ze rond de jaarwisseling de brandweer, de handhaving, de SEH-post en een aantal zorginstellingen.

Elk jaar worden hulpverleners uitgekozen die een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren.
Dit jaar zijn de jongeren langs geweest bij het politiebureau in Apeldoorn en het Hoogeland, een locatie voor beschermd wonen in Beekbergen. Het bezoek werd erg gewaardeerd. Men sprak over een blijk van liefde en waardering in een tijd waarin iedereen voor zichzelf leeft.

Lokale commissievoorzitter Anne Ruth van den Berge: ‘Het was weer goed om in contact met hulpverleners te zijn. In de coronatijd was er erg veel aandacht voor hen, maar de afgelopen tijd lijkt het alsof zij worden vergeten. Terwijl zij zich onverminderd hard blijven inzetten voor hun naasten. Als SGP-jongeren willen wij deze, en andere, hulpverleners hartelijk bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. En wij wensen hen en u een gezegend nieuwjaar toe!’

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX