Menu
Nieuwsoverzicht

SGP Apeldoorn bezoekt Kroonheim

10 maart 2022

610x gelezen
2

UDDEL – SGP Apeldoorn heeft een werkbezoek gebracht aan Kroonheim. Ze kregen goed inzicht in de complexiteit van het werk en de grote betrokkenheid van de medewerkers.

SGP-lijsttrekker Henk van den Berge bezocht samen met voorzitter Nico van den Broek van SGP-Uddel en een aantal collega’s Kroonheim. Ze kregen een duidelijke toelichting op de zorg die de verschillende groepen bewoners bij Kroonheim krijgen.

Goede zorg voor gehandicapten is van groot belang, maar niet eenvoudig omdat er een heel verschillende hulpvraag is. Er wordt intensieve zorg geboden. In coronatijd was dit nog moeilijker.

Tijdens het bezoek zongen de bewoners samen met hun begeleiders en de SGP’ers verschillende psalmen en het Wilhelmus. Ook kregen de bewoners en hun begeleiders taart aangeboden als waardering. De SGP deed dit omdat oog voor kwetsbare mensen een belangrijk uitgangspunt is bij de verkiezingen. ,,We baseren ons daarbij op de christelijke naastenliefde”, aldus Henk van den Berge.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX