Menu
Nieuwsoverzicht

Seizoen 1992-1993: sv Prins Bernhard Kampioen 4e klasse B KNVB

25 mei 2020

274x gelezen
2

UDDEL – Veel van onze oudere leden en supporters zullen deze dag nog op het netvlies hebben staan. Spelers en supporters vertrokken met drie volle bussen achtervolgt door vele auto’s richting Eibergen waar Prins Bernhard het op moest nemen tegen S.S.S.E. Het toenmalig vlaggenschip wist daar het felbegeerde kampioenschap op de laatste speeldag veilig te stellen door de ploeg uit Eibergen te verslaan. Eindstand: 1-3.

Van deze historische dag in de clubgeschiedenis is destijds een video gemaakt door Peter Boeve. Nu, 27 jaar later, ligt bij diverse personen deze band ergens op zolder of in een kast verstopt. Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij dit niet op een DVD of USB-stick kunnen overzetten om weer te genieten van de deze nostalgische beelden.

Inmiddels is er een band boven water en zal de kwaliteit van de beelden worden bekeken alvorens deze over te zetten op DVD of USB-stick. Vrijwel alle belevenissen van deze dag zijn gefilmd zoals het maken van spandoeken, busreis, sfeerbeelden, de wedstrijd en aankomst bij Het Blanke Schot opgewacht door muziekvereniging Juliana en de platte kar met de daaropvolgende optocht door het dorp.

In navolging van de kledingactie in samenwerking met 100% voetbal hopen we met deze actie ook wat gelden binnen te halen voor onze mooie club.

Voor diegene die geïnteresseerd zijn kunnen een Whatsapp bericht sturen naar: 06-10520730. Op dit moment kan nog niet precies gezegd worden wat de kosten zullen zijn, maar zal zo ongeveer tussen de 10 en 15 euro zijn.

Tekst: SV Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX