Menu
Nieuwsoverzicht

Samen breien voor kansarme moeders en hun baby’s in Nederland.

15 september 2022

678x gelezen
3

UDDEL – Elke dinsdagmiddag komt de handwerkgroep bij elkaar in de Wilhelminahof. Afgelopen weken werden er weer kleurrijke spulletjes ingeleverd, die bedoeld zijn om er babypakketten van samen te stellen, die hun weg vinden naar goede doelen, zoals kraambank, Leger des Heils, COA, stichting baby- jump , moederkindhuis, stichting Vluchteling. Kortom: voor

Maar dat is niet het doel van onze inloop: ieder werkt aan iets wat ze zelf leuk vindt, b.v. een trui voor jezelf, dochter, kleinzoon. Maar het blijkt dat meewerken aan het samenstellen van de babypakketten zo stimulerend werkt dat er een hoge productiviteit is ontstaan! U zegt misschien : dat lijkt me best leuk, maar ik ben niet zo creatief. Dan kunnen we u geruststellen want iedereen helpt iedereen en na verloop van tijd sta je versteld over je eigen prestaties. En wat zeker vermeld dient te worden “gezelligheid voert de boventoon.”

Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken op dinsdagmiddag tussen 13.30 – 15.30.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX