S.v. Prins Bernhard op bezoek bij de koploper

24 september 2019

543x gelezen
1

UDDEL – Zaterdag gaan de oranjehemden op bezoek bij EFC ’58 in Ermelo. Deze mag zich na de eerste speelronde trotse koploper van de 4e klasse C noemen. De ploeg van trainer Carl Aventurin opende de competitie met een ruime zege in Barneveld op vv Barneveld: 1-6. De ploeg uit Ermelo keek in de rust tegen een 1-0 achterstand aan maar herpakte zich na de rust en creëerden legio kansen waarvan er zes werden verzilverd. Prins Bernhard opende thuis tegen FC RDC en wonnen met 3-0. In een leuk en vooral sportief duel kwamen de mannen van Ferdinand van de Lang via een strafschop van Arjen Koetsier op voorsprong. Vlak voor rust leek RC RDC de gelijkmaker aan te tekenen. Echter de uitstekende keepende Mark van Asselt voorkwam dit met een prachtige redding wat tevens de inleiding was van de daaropvolgende uitbraak waaruit Gert Schouten vlak voor rust de 2-0 op het scorebord bracht. In de tweede helft werden er veel persoonlijke duels gewonnen. De ingevallen Dennis Bronkhorst kopte een kwartier voor tijd de bal binnen via een hoekschop. Eindstand: 3-0. Vier andere clubs kwamen bij de start van het seizoen ook tot winst: Harfsen, Veluwse Boys, Vierhouten ’82 en Fortissimo. Op sportpark de Zanderij in Ermelo zal om 14:30 uur afgetrapt worden onder leiding van scheidsrechter Wim Weuring uit Zwolle.