Menu
Nieuwsoverzicht

30 jaar kraamzorg, thuiszorg en huishoudelijke hulp bij RST

19 februari 2020

524x gelezen
9

UDDEL – De RST bestaat 30 jaar en dat vieren we samen. Al 30 jaar lang biedt de RST kraamzorg, huishoudelijke hulp en thuiszorg. Ongeveer 15 jaar geleden zijn we hier in de omgeving van Uddel-Elspeet begonnen met onze eerste thuiszorg-cliënt. Inmiddels zijn we heel wat groter geworden en bieden we iedere dag aan veel mensen zorg. Dit kan variëren van persoonlijke verzorging, zoals het wassen, aankleden, eten en wondverzorging tot intensieve thuisverpleging.

Om het 30-jarig jubileum te vieren, worden verschillende dingen georganiseerd en ieder team mocht daar een eigen invulling aan geven. Daarom hebben we afgelopen zaterdag 15 februari met de collega’s van team Uddel-Elspeet een stamppotbuffet georganiseerd, waarvoor al onze cliënten met hun mantelzorger werden uitgenodigd. En daar werd goed gehoor aan gegeven! Collega’s zijn druk geweest met de organisatie, anderen met echt ouderwets Hollandse stamppotten koken, gehaktballen braden of stoofperen schillen. Weer een ander zorgde voor een prachtig toetje, dit alles maakte het tot een groot succes! We hebben samen een hele gezellige avond gehad, met elkaar gezongen en natuurlijk heerlijk gegeten!
Een deel van de cliënten kon helaas vanwege ziekte of ouderdom niet komen, zij krijgen een kleine attentie.

Met al onze enthousiaste en ervaren collega’s hopen we nog lang hier in de omgeving de vertrouwde thuiszorg te bieden, zodat ook u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Voor meer informatie, zie https://www.rstzorg.nl/wijkverpleging/

Tekst en foto’s: RST

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX