Menu
Nieuwsoverzicht

Rhetap opende vernieuwde zaak

4 oktober 2016

3

UDDEL  / BARNEVELD    –    Zaterdag 1 oktober j.l. heropende Rhetap de totaal vernieuwde winkel aan de Amersfoortsestraat 35 in Barneveld. De winkel heeft een complete andere uitstraling gekregen. Als klant wordt je meegenomen in de ‘sfeer en beleving’ die de winkel nu uitstraalt. U moet zien, voelen en ervaren!

De laatste ontwikkelingen binnen interieurland worden zorgvuldig bijgehouden. De nieuwste snufjes zijn te vinden bij Rhetap. Voor de gehele inrichting als het gaat om PVC, tapijt, gordijnen en verschillende types rails of roedes, binnen- en buitenzonwering, horren kan men terecht in de gloednieuwe winkel.

Rhetap is een innovatief familiebedrijf, dat in 1997 door Dirk en Gerrie van Rhee uit Uddel. Zij zijn begonnen in de voormalige Renault-garage aan de Langstraat. Hierna heeft men een tijdje in Voorthuizen gezeten. Men verhuisde weer naar Barneveld aan het Raadhuisplein. En vanaf 2010 is men gevestigd aan de Amersfoortsestraat in Barneveld. “Vanaf de prille start weten de mensen dat wij altijd voor service en kwaliteit gaan. Wij willen het allerbeste leveren en onze kracht is ook zeker een stuk specialisme in stoffering”, zegt Dirk van Rhee. Zijn Dirk en Gerrie in 1997 samen gestart, tegenwoordig runnen ze de zaak samen met hun zoons Herman en Dick. Samen met hun personeel staan zij klaar voor u.

In 2017 bestaat Rhetap 20 jaar en wat altijd gebleven is en zal blijven is de vertrouwde service, de scherpste prijs, kwaliteit en vakmanschap.

Rhetap is lid van de Ondernemersvereniging Uddel.

www.rhetap.nl 

foto’s: facebook Rhetap

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX