Menu
Nieuwsoverzicht

Reünieorkest Juliana

7 juni 2024

434x gelezen

UDDEL – Hierbij een oproep aan alle oud-muzikanten!

Hey jij daar! Ben jij voorheen muzikant geweest bij Muziekvereniging Juliana? Dan zoeken wij jou.

Na de zomer beginnen wij met een orkest voor alle oud-leden van Juliana. We zullen beginnen met repeteren om het muziek maken weer op te pakken en sluiten af met een concert waar jij de ster van bent. Lijkt je dit nou leuk? Geef je dan gelijk op via de link onderaan dit bericht.

Het orkest zal begeleid worden door dirigent Peter Smids en de repetities zijn op maandagavond van 19:30 – 21:30 (incl. pauze). Wees niet bang dat je het verleerd bent, er zal genoeg ondersteuning  aanwezig zijn!

Twijfel je nog? Woensdag 12 juni a.s. organiseren wij een informatieavond. Hier krijg je weer een voorproefje van het muziek maken van de fanfare, en kan je al je vragen stellen aan de reüniecommissie. Voor meer informatie kan je ook altijd even een kijkje nemen op onze site: https://www.juliana-uddel.nl/reunieorkest/

Wij hopen dat vele enthousiaste muzikanten zich aanmelden. Mocht je iemand kennen die zeker mee moet doen? Stuur dit bericht dan door.
Zien we jou snel?

De reüniecommissie

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX