Menu
Nieuwsoverzicht

Reminder: Netwerkbijeenkomst Uddel Onderneemt

17 november 2022

1646x gelezen
3

UDDEL – Op 22 november 2022 wordt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers gehouden in het Blanke Schot in Uddel. Deze avond zal er een humoristische en interessante spreker een lezing geven over de 21e eeuw. De spreker van deze avond is niemand minder dan Guido Thys.
‘Hoewel we al 22 jaar bezig zijn aan deze eeuw, betoogt Guido dat we ons nu maar pas ten volle realiseren hoe verschillend de dag van vandaag is. Eerder dan trends te beschrijven, vraagt hij zich af waar voor ondernemers de hobbels, en vooral de kansen liggen.
Meezeuren met de Moppersmurf? Of ons afvragen: als we er niets AAN kunnen doen, wat kunnen we er MEE doen?
Steeds maar meer moeite doen om de status quo overeind te houden in een veranderende omgeving? Of onze comfortzone oprekken zodat er ruimte komt voor magische dingen?
Veranderen om hetzelfde te kunnen blijven doen. De kunst is om ervoor te zorgen dat ons interne tempo minstens gelijk loopt met wat er buiten aan de hand is.
Kortom, als je het simpel maakt, wordt het vanzelf eenvoudig.’

Ondernemers die geen lid zijn van de ondernemersvereniging zijn ook van harte welkom op deze avond.
Toegang voor niet-leden is €10 per persoon. Niet-leden graag aanmelden door een mailtje te sturen naar bestuur@uddel.info. Wordt je op deze avond lid van de ondernemersvereniging dan krijg je dit bedrag retour.

Meer weten over een lidmaatschap bij de Ondernemersvereniging Uddel? Lees hier meer informatie: https://uddel.info/ondernemersvereniging/

Programma netwerkavond:
Inloop vanaf 19.30 uur
Start lezing: 20.00 uur
Na de lezing is er een netwerkborrel om mede-ondernemers te ontmoeten en bij te kletsen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX