Menu
Nieuwsoverzicht

Regiobank Uddel geeft UDEO positief zetje in de rug.

5 november 2015

208x gelezen
4

UDDEL    –    We leven in een digitale wereld en dat krijgt in de sport ook steeds meer ingang. Bij Volleybalvereniging UDEO uit Uddel gaan ze hierin ook met de tijd mee. Moest men tijdens wedstrijden het tellen doen met formulieren. Dat is jaren zo gegaan, maar dat was altijd wel een heel gedoe. Maar sinds twee jaar heeft de Nederlandse Volleybalbond  het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Dit heeft het tellen een stuk eenvoudiger gemaakt. Geen werk meer met het invullen van namen en lidmaatschapsnummers. De stand wordt met één druk op de knop bijgewerkt. Dit allemaal door het on-line bijhouden van de volleybalwedstrijd. Je moet als vereniging dan wel over een computer of tablet beschikken. Bij UDEO heeft men dit uitvoerig getest en men is tot de conclusie gekomen dan een tablet het beste werkt. In Uddel in sporthal De Schier kunnen ze drie wedstrijden tegelijk spelen, dat betekent dat ze minimaal drie tablets nodig hebben. Aan zo’n tablet hangt natuurlijk ook een prijskaartje en dan heb je er ook nog drie nodig. Voor een vereniging is dat vaak een hele uitgave, om dat zelf te kunnen bekostigen valt dan ook niet mee. Om sponsors te vinden die een tablet voor hun rekening willen nemen, die staan ook niet in de rij. Maar bij Volleybalvereniging UDEO hebben in de Regiobank Uddel een sponsor gevonden voor één tablet. De officiële overhandiging van die tablet vond donderdagavond 5 november plaats. Dit voor UDEO toch wel feestelijke gebeurtenis was na afloop van de volleybalwedstrijd UDEO dames 1 tegen UDEO dames 2, zij spelen in dezelfde poule. De punten bleven in ieder geval in Uddel. 

Speciaal voor deze gelegenheid was Bertus Schouten, directeur van de Regiobank Uddel naar sporthal De Schier gekomen. Hij overhandigde de tablet aan Aart van de Kuilen van Volleybalvereniging UDEO. “Veel succes”, wenste Bertus Schouten UDEO met de nieuwe tablet. Aart van de Kuilen was namens UDEO zeer blij met de tablet. “We hopen dat we voor de andere twee tablets ook een sponsor of meerdere sponsors kunnen vinden” zei Aart van de Kuilen. Ze mogen zich bij hem melden.

Volleybalvereniging UDEO heeft al jaren een goede samenwerking met de Regiobank Uddel. De Regiobank Uddel is ook sponsor van het UDEO / Regiobank Buitentoernooi dat ieder jaar in juni plaatsvindt bij het Blanke Schot. En nu dus een tablet. Dat geeft toch wel aan hoe goed de samenwerking is.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX