Menu
Nieuwsoverzicht

Regels rondom het schoolplein van de Prins Willem-Alexanderschool

1 maart 2021

491x gelezen

De dagen worden weer langer, het is lekker weer. Dat betekent dat er weer veel wordt gespeeld op het schoolplein. Fijn dat de kinderen zo’n mooi terrein hebben om te spelen.

Om ervoor te zorgen dat dit zo kan blijven, nog graag even aandacht voor de volgende regels. Wilt u deze met uw kinderen bespreken?

  • Na schooltijd van de PWA tot 20.00 uur ben je welkom
  • Alleen kinderen tot 14 jaar mogen op het plein spelen
  • Het net mag na schooltijd niet van de zandbak
  • We zijn zuinig op de spullen van school, ook als er een keer een bal of wat materiaal van de school op het plein blijft liggen, maken we dat niet kapot.
  • Je speelt op het plein, het grasveld voor de school is tuin en geen speelterrein.
  • Op vrijdag worden door onze eigen leerlingen de ballen van het dak gehaald, de rest van de week is het dak van de school en van het fietsenhok verboden terrein.

De laatste tijd merken we weer vaker dat het niet helemaal goed gaat. Op het kleuterplein ligt allemaal grind van buiten het plein, de zandbak is steeds open. Er ligt geregeld afval. De borden met regels voor wie het schoolplein is, zijn bijna onleesbaar geworden, doordat er met vuur letters zijn verbrand. Ook staan er rare teksten met krijt op de muren geschreven.

Het zou fijn zijn als we er met elkaar voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. We willen u vragen om allemaal een oogje in het zeil te houden en het te melden als u of jij er getuige van bent als er iets is gebeurd wat niet door de beugel kan. Zo zorgen we er samen voor dat het schoolplein een openbare speelplaats kan blijven!

Vriendelijk bedankt,

Het team van de Prins Willem Alexanderschool

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX