Menu
Nieuwsoverzicht

Reanimatiecursus gestart

16 mei 2023

918x gelezen
3

UDDEL – Reanimatie is een belangrijk onderdeel van de hulpverlening. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met reanimatie als dat nodig is. En om snel te kunnen beginnen is het belangrijk dat veel mensen kunnen reanimeren. Die situatie kan zich overal voordoen, thuis, in je woonomgeving of op je werk.

Om deze reden worden er nu reanimatiecursussen gegeven in de Wilhelminahof, Uttilochweg 15, Uddel. Het gaat in eerste instantie alleen om reanimatie van volwassenen.

Na de oproep in april om een reanimatiecursus te volgen hebben zich al een mooi aantal personen aangemeld.

Maandag 15 mei jl. was de eerste cursusavond. Voor de volgende cursusavonden zijn er ook al deelnemers die zich aangemeld hebben. Er is nog gelegenheid om zich aan te melden voor deze reanimatiecursus. Bij voldoende deelname worden er ook na de vakantieperiode reanimatiecursusavonden georganiseerd. Een groep per avond is niet groter dan 6 personen. Zo krijgt ieder goed de aandacht en is er alle ruimte tot het stellen van vragen.

Duur van de cursus: 2,5 uur. Dag: 3e maandag van de maand. Tijdstip: 19:30 uur. Aantal personen per groep: 6 Kosten per persoon: € 10,- (dit is inclusief koffie/thee/koek)

Vrijwilligers van Uddel Samen kunnen de cursus doen op kosten van Uddel Samen.
Cursusleider: Martie van Voorden. Gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. (NRR)

Men krijgt géén certificaat omdat dit sinds 2021 geen geldigheid meer heeft.
Maar ook zonder certificaat kan men zich (als men dat zou willen) aanmelden bij HartslagNu. Om het goed bij te houden is het wel belangrijk om minimaal 1x per jaar op herhaling te gaan.

Aanmelden via: info@vanvoordenvarious.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX