Menu
Nieuwsoverzicht

Rabobank steunt Wilhelminahof met een gift van 8.500 euro

8 oktober 2020

Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof heeft een bijdrage van € 8.500 ontvangen uit het donatiefonds van Rabobank Apeldoorn en omgeving voor de kosten van de verhuizing naar de nieuwe huisvesting aan de Uttilochweg. We zijn hier erg blij mee! We gaan het geld gebruiken voor de aanschaf van meubilair voor de beide kantoren, voor de tuinkamer en voor het buitenterras.

De bank steunt via het Donatiefonds eenmalige lokale projecten die de leef- en werkomgeving verbeteren én waarvan inwoners in de regio Apeldoorn langdurig kunnen profiteren. De leden van Rabobank denken mee over de toezeggingen uit het fonds. De donatiecommissie bestaat uit vier ledenraadsleden. Ze komt vier keer per jaar samen en beoordeelt of initiatieven een bijdrage uit het fonds krijgen en adviseert de directie hierover. De bank zet in op thema’s als financiële zelfredzaamheid, duurzaam wonen, ondernemers duurzaam laten groeien en leefbaarheid in de kernen.

Namens de besturen van de Stichting Vrienden en de Wilhelminahof
Willem Kok en Kees Zwaan

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX