Menu
Nieuwsoverzicht

Pubquiz weer van start

7 september 2020

Na een mooie warme zomer, met heerlijke lange en warme avonden vinden wij het tijd worden om weer gezellig naar binnen te gaan en een spelletje te spelen.
Dus dat betekent dat we weer gaan beginnen met de Uddelse pubquiz. Het eerste seizoen is, wat ons betreft, succesvol verlopen. Hoewel we een vreemde afsluiting hadden, kijken we er toch met veel plezier op terug. We feliciteren team Hekman nogmaals met de eerste titel en hebben gezien dat ze genoten hebben van de barbecue, de hoofdprijs. We gaan er met alle teams alles aan doen om het ze dit jaar iets lastiger te maken.

De eerste pubquiz staat gepland voor VRIJDAG 25 SEPTEMBER. Zet deze datum vast in jullie agenda.
In verband met de corona maatregelen, die nog steeds gelden, hebben we te maken met een aantal regels. We kunnen maximaal 20 teams inschrijven, deze teams mogen beslist niet groter zijn dan 4 personen, dit in verband met de ruimte aan de tafels. We willen de regels uiteraard hanteren, voor ieders veiligheid.
Dus geef je snel op, want VOL=VOL .

Dit seizoen willen we, indien mogelijk, weer 5 avonden spelen. We spelen wederom voor een barbecue voor 10 personen. Om mee te spelen voor deze fantastische prijs, tellen we de 4 beste scores bij elkaar op en dat is dan de eindstand. U hebt dus de mogelijkheid om een slechte score weg te strepen.
We hopen van harte dat jullie weer gezellig mee komen doen.

U kunt zich opgeven door een app bericht of belletje naar Peter Vos, 0612969321.
Hopelijk tot ziens op 25 september.

Groeten, de organisatie

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX