Menu
Nieuwsoverzicht

Pubquiz gaat vanavond niet door

13 maart 2020

UDDEL – Helaas kan de geplande pubquiz van vanavond 13 maart niet doorgaan. In verband met de maatregelen die vanuit de regering genomen zijn, hebben wij, als organisatie, samen met dorpshuis het ‘Blanke Schot’, het besluit genomen om ons evenement te schrappen. Wij hadden iets meer dan 20 teams ingeschreven, dus dat betekent dat we meer dan 100 personen konden verwachten. Helaas, maar gezondheid gaat voor alles. Deze avond komt in zijn geheel te vervallen.

Wij gaan, als de maatregelen tegen die tijd opgeschort zijn, op 22 MEI de laatste ronde spelen van deze serie. Mocht u nog zin hebben om mee te doen op deze avond, geef u dan nog op bij Peter Vos 0612969321. De teams die vanavond mee zouden spelen, daar gaan we vanuit dat die de volgende keer ook weer van de partij zijn. Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan ook even door.

Tot slot wensen we iedereen alle goeds, denk om uzelf en uw naaste, neem geen risico’s en laten we hopen dat we hier met z’n allen gezond door gaan komen.

Met vriendelijke groeten,
De organisatie

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX