Menu
Nieuwsoverzicht

Pubquiz competitie in Het Blanke Schot

13 juli 2019

2

UDDEL – Hoewel de zomer in volle gang is, zijn er al weer plannen gemaakt om u, als inwoners van Uddel en omstreken, straks in de herfst- & wintermaanden een aantal gezellige avonden te brengen. We gaan namelijk in Dorpshuis “Het Blanke Schot” een pubquiz competitie starten.

De organisatie van de avond is in handen van een professioneel team uit Putten, dat al 5 jaren achtereen succesvolle en supergezellige quiz-avonden organiseert. De verscheidenheid in teams is opvallend; families, jong & oud, vriendenclubs, buren- of straatteams, bedrijven, besturen of sportverenigingen zijn graag aanwezig om hun kennis te testen. Het is echt een avondje uit!

We gaan 1 keer in de twee maanden op de 2e vrijdag van de maand deze avonden houden. Te beginnen op 13 september. (en vervolgens november, januari, maart en mei)

Wat is een pubquiz?
Een pubquiz bestaat een aantal rondes waarin u vragen beantwoordt met als doel uw algemen kennis te testen. Deze vragen kunnen gaan over actuele zaken die in de wereld/regio spelen, maar er is ook een ronde met musicale vragen en een ronde waar u verschillende dingen moet proeven.

Een team bestaat uit 4 of 5 personen. Meedoen kan vanaf 16 jaar en ouder.
U kunt uw teams al inschrijven door een email te sturen naar P. Vos (m-vos@hetnet.nl) of bellen op 06-1296 9321. Binnenkort start er ook een facebookpagina, waar u zich kunt aanmelden. Op deze facebookpagina krijgt u ook hints die u kunt gebruiken tijdens de eerste avond.

Inschrijfgeld bedraagt 15 euro per avond. De algehele tussenstand zal door ons nauwlettend worden bijgehouden, zodat we na 5 speelronden een winnend team (voor het gehele seizoen) uit kunnen roepen.
De hoofdprijs voor dit team is een luxe BBQ vleespakket voor 10 personen.

We hopen op veel teams, zodat we er leuke avonden van kunnen maken met een hoop gezelligheid. Mis het niet, maak nu uw team en schrijf in!

Tot binnenkort!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX