Menu
Nieuwsoverzicht

Programma poulefase districtsbeker voor Prins Bernhard bekend

31 juli 2021

119x gelezen

UDDEL – Het vlaggenschip van Prins Bernhard is ingedeeld in Poulefase Groep 2-25 tezamen met Terschuurse Boys, SC Valburg en Kesteren.

Zaterdag 4 september 14:30 uur
Kesteren – Prins Bernhard
Voetbalvereniging Kesteren is een Nederlandse voetbalclub uit Kesteren, gemeente Neder-Betuwe. De club is opgericht op 13 juni 1932 en komt uit in de Vierde Klasse zaterdag. De club speelt in rode shirts en zwarte broekjes. Thuisbasis is Sportpark de Leede. VV Kesteren beschikt over twee speelvelden, waarvan een kunstgras, en een pupillenveld.

Zaterdag 11 september 14:30 uur
Prins Bernhard – SC Valburg
De voetbalclub SC Valburg is gehuisvest op sportpark ’t Kasteel aan de Stationsstraat te Valburg. De accommodatie bestaat uit 2 voetbalvelden, 1 trainingsveld, 4 kleedkamers, 1 scheidsrechterkamer, 1 bestuurskamer, 1 materiaalruimte, 1 verzorgingsruimte en de kantine. De kantine is geopend op trainingsavonden van seniorenelftallen en op alle wedstrijddagen. Sportpark ’t Kasteel is de trots van de club. Dit is mede tot stand gekomen door de hulp van vele vrijwilligers. Ook zij komen uit in de Vierde Klasse zaterdag.

Zaterdag 18 september 14:30 uur
Prins Bernhard – Terschuurse Boys
De voetbalvereniging Terschuurse Boys is opgericht op 23 mei 1960 en speelt haar wedstrijden op Sportpark Overbeek. Dit sportpark ligt in de kern van Terschuur en wordt gedeeld met korfbalvereniging Revival. Terschuurse Boys speelt haar wedstrijden in een rood shirt, een zwarte broek en rode sokken met een zwarte band.

Sinds 2009 heeft de club naast de 2 ‘gewone’ wedstrijdvelden (veld 1 en veld 2) ook de beschikking over een kunstgrasveld (veld 3). Hier wordt veel op getraind en gespeeld. Bij afwezigheid van korfbalvereniging Revival maken zij ook gebruik van hun kunstgrasveld (veld 4). Dit veld heeft de grootte van een half voetbalveld. Veld 5 is een natuurgras oefenhoek. De club acteert al jaren in de Derde Klasse zaterdag.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX